Stand-up Comedy cu Andrei, Sergiu și Costel

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Andrei, Sergiu și Costel

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul internațional de Stand-up Comedy prezintă:
Stand-up Comedy cu Andrei, Sergiu și Costel

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Cei mai freshi prezentatori ai matinalului de pe Kiss FM, Andrei Ciobanu și Sergiu împreună cu unul dintre cei mai bine cotați comedianți din România, Costel, se vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru cea de-a doua ediție FISC.

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Din 2006, Costel a început să țină și showuri de improvizație, inițial în trupa “Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis și făcut” alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Sx7” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Oana Vrabie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!