Stand-up Comedy cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Update:

Show-ul din această seară cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder s-a anulat din motive obiective. Ne cerem scuze pentru eventuale neplăceri. Cei care și-au cumpărat bilete online vor primi contravaloare acestora în cont, iar cei care și-au cumpărat bilete offline își pot recupera valoarea biletelor începând de marți, 12.11.2014, de la standul de bilete de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

– FISC

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezintă:
Gala de închidere a festivalului și show de stand-up comedy în limba engleză cu Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Deși aparent suavă și vorbăreață, Angie McEvoy ascunde un umor viclean, pe care oamenii îl subestimează, spre dezavantajul lor. Angie și-a început cariera de stand-up comediant la festivalul Edinburgh Festival în anul 2000, când a ajuns pe locul 2 în competiția BBC New Comedy Awards. De atunci a devenit un artist priceput și a primit laude din partea criticilor. Angie a scris materiale pentru The Jeremy Vine Show de la BBC Radio 2.

Paul Pirie și-a început cariera de comediant de stand-up în momentul în care a decis să renunțe actorie pentru a-și urma visul. Paul s-a impus repede în lumea comediei din Scoția cu o serie de show-uri sold-out la Glasgow Comedy Festival. De atunci, cariera lui a cuprins apariții la televizor și radio, dar și roluri în filme. Paul, prin stilul lui unic de comedie energică, a ajuns să fie unul dintre cei mai importanți comici scoțieni pe scena de comedie din Marea Britanie.

Un stand-up comediant, artist de voiceover și prezentator, Simon Feilder a fost ales în 2010 de către Bushmils Brothers ca sursa lor de umor în situații de zi cu zi pentru campania lor online „Best of Friends”. Tot în acest an, Simon a urcat pe scenele festivalelor Edinburgh Fringe Festival și Hollywood Festival. De curând, Simon a făcut voiceover pentru show-ul premiat la BAFTA Yo Gabba Gabba și show-ul nominalizat la BAFTA Jim Jam & Sunny. De asemenea, el a mai apărut și în câteva scurtmetraje realizate de wordia.com, Neon Candy, a ajutat la realizarea aplicației iBanter pentru Cobra Beer, toate acestea pe lângă show-urile lui de stand-up comedy.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/9yM” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!