Stand-up Comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezintă stand-up comedy cu Dan Badea și Catalin Bordea.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

În deschiderea show-ului se va desfășura finala competiției naționale de open mic care îi va aduce pe scena Casei de Cultură a Studenților pe cei mai buni 2 comedianți din competiție care vor lupta pentru un premiu de 2.000 de lei.

Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – “Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la Un show pacatos pe Antena 1.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/qee” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Roxana Gabor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!