Flag Parade @ Parcul Central

Home $ Party $ Flag Parade @ Parcul Central

by | Oct 18, 2014 | Party

În cei 25 de ani de ESN de activități, voluntarii au sprijinit încontinuu schimburile internaționale, indiferent de scop (schimb de studenți sau de experiență) sau de etapa în care astfel de programe se situează (de la Socrates, la Lifelong Learning Programs, iar acum la Erasmus+). În centrul tuturor evenimentelor se afla și se află mereu promovarea multiculturalismului și a mobilității.
Pentru a demonstra că după 25 de ani de ESN și 27 de ani de Erasmus, fiecare se poate integra într-o comunitate internațională, vom organiza în toate cele 37 de țări cu secțiuni cel puțin un Flag Parade. În România, începând de joi participanții sunt așteptați la marșuri în orașe precum București, Brașov, Cluj, Iași, Sibiu sau Timișoara.

Flag Parade-urile nu sunt doar o simplă aniversare dedicată ESN. Prin acestea ne dorim să arătăm tuturor cât de dinamic și prietenos poate fi un mediu internațional și cât de mulți pot beneficiari ai programelor de schimb. De asemenea, va fi o bună opotunitate pentru studenți să-și promoveze propria țară într-un mod colorat și spontan.

În funcție de programul fiecărei secțiuni, acestea pot dura între 30 de minute și o oră, iar acțiunile se bucură de sprijinul autorităților locale. În Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc in data de 19.10.2014 , de la ora 15.00, iar punctul de pornire este Parcul Central, langa casino. Seara va avea loc petrecerea Erasmus Hats Party, in Flying Circus.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!