Atipic Beauty @ Iulius Mall

by | Oct 20, 2014 | Articole

12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta creații vestimentare semnate de designerii români Simona Semen, Rozalia Bot, R” Ias Couture și Marie Ollie, în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului Atipic Beauty, supported by Alin Gălățescu și organizat de asociația Open Your Heart și agenția de turism Wens Travel. Spectacolul de modă va avea loc luni, 20 octombrie, ora 19.00 la Iulius Mall.

Este a doua oară când show-ul Atipic Beauty se desfășoară în Cluj-Napoca, organizatorii alegând acest oraș datorită implicării puternice a comunității de business și a impactului pe care evenimentul l-a avut anul trecut.

Cele 12 fete în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice în dorința de a elimina barierele din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin și va fi întregit de două miniconcerte susținute de Aminda și Elena Gheorghe. Personalitățile publice implicate în proiectul Atipic Beauty sunt: Iuliana Marciuc, producător la TVR 2, Alehandra Ornella, prezentator TV, Mirela Constantin, interpretă muzică populară, Ramona Porumb, prezentator TVR Cluj, Cristina Szekeli, prezentator Look TV, Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park și membră AFA Cluj, Loredana Florea, director executiv Casa cu Flori și membră AFA Cluj, Mihaela Andoni, manager Mido Studio și membră AFA Cluj, Ramona Mîndru, manager Salon Catwalk și membră AFA Cluj, Gabriela Popescu, make-up artist, Sigina Luca, manager International Ballroom și Ioana Chișiu, fashion blogger.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane.

Clujenii sunt invitați să ia parte la un eveniment emoționat, o adevărată lecție de viață în care frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This