Party cu Flow @ The Shelter

Home $ Articole $ Party cu Flow @ The Shelter

by | Oct 29, 2014 | Articole

Party cu Flow prezinta: Shadowbox
Warmup: Cris / After: Zo

Pret intrare: 10 lei

Shadowbox este o trupă live formată în București, în anul 2012, care reunește în componența sa trei regiuni ale țării – Constanța, București și Cluj. Fiecare regiune vine și cu background-ul muzical specific, influențele de metal, hip hop și dub pun umărul la crearea unui sound eclectic. Shadowbox este formată din Mihai Iordache (Big Blunt, Protest Urban), Răzvan Ristea (Luna Amară), Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) și Codin Orășeanu (LowFreq). „Câți oameni, atâtea influențe” ar putea fi cu ușurință sloganul trupei.

Shadowbox este o trupă matură care combină într-un mod fin tobele acustice cu tobe electronice, bass-ul cald cu synthuri joase și sub bași electronici, iar peste aceste elemente întâlnim linii melodice și efecte care dau fiecărei piese o atmosferă cinematică și unică. Din această combinație de elemente s-a născut un stil care conduce urechea către Grime, Dub, Hip Hop si Electro, accentul căzînd întotdeauna pe tobe și bass.

Pe 29 martie la Atelierul de Producție trupa lansează primul album ”100 Hz“!
Noul material abordează un stil mai electronic decât precedentul EP, ”The Hidden Elements”, dar păstrează totodată căldura elementelor acustice. ”100 Hz” are influențe din genuri muzicale precum dubstep, grime, industrial, dar și dub, toate acestea oferind albumului un sunet unic în peisajul muzical românesc.

Albumul ”100 Hz under Heaven” este alcatuit din 14 piese cu ritmuri aparte, versuri originale și acorduri care te indeamnă să dai volumul la maxim.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!