Cluj, punem umărul la reciclarea a peste 1000 de telefoane!

Home $ Articole $ Recomandări $ Cluj, punem umărul la reciclarea a peste 1000 de telefoane!

by | Nov 5, 2014 | Recomandări

Update: În cadrul acțiunii de reciclare a telefoanelor, angajații Orange împreună cu susținătorii din cadrul comunității au reciclat, în două săptămâni, 1.161 de telefoane și dispozitive mobile, pentru a susține programul YouthBank. Prin proiectul “Săptămâna Voluntariatului”, Orange a donat 3 euro către YouthBank, pentru fiecare telefon și dispozitiv mobil reciclat. Astfel, s-au strâns peste 3.200 de euro, suma care va finanțata în 2015 activitățile tinerilor liceeni care s-au implicat în proiect.

#####

În cadrul unei noi ediții a „Săptămânii Voluntariatului”, proiectul își propune să mobilizeze angajații Orange, și nu numai, în activităţi de voluntariat pentru comunitate, sunt anunţate două acţiuni diferite: transformarea cărţilor în format electronic şi reciclarea telefoanelor mobile.

În parteneriat cu Biblioteca Națională a României și Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj, o parte din cărțile din fondul Bibliotecii vor fi tranpuse în format digital și format audio. Ulterior, cărțile vor fi disponibile abonaților pe site-ul bibliotecilor.

Prin acţiunea de reciclare a telefoanelor mobile, voluntarii proiectului şi-a propus să strângă >1000 de telefoane mobile până în 7 noiembrie. Publicul larg este așteptat să se alăture acestui demers ecologic, în perioada 3-14 noiembrie, venind în orice shop Orange din ţară pentru a recicla telefoane. Pentru fiecare telefon mobil reciclat, Orange va dona 3 euro către programul YouthBank al Asociației pentru Relații Comunitare (ARC). YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică și contribuie la dezvoltarea comportamentului responsabil al acestora, oferindu-le un cadru în care să lucreze împreună și să ia decizii privind comunitatea din care fac parte.

Echipa noastră susţine această cauză, drept urmare avem o provocare pentru voi, cititorii noştri.
Hai să facem echipă şi să reciclăm cât mai multe telefoane! Ne întâlnim vineri la Orange Shop-ul din Piaţa Unirii pentru a depune împreună telefoanele în cutiile de reciclare.

De asemenea, lansăm această provocare bloggerilor: Dan Ciulea, Andrei Aronet, Valentin Vesa, Petru DolhescuLucian Cuibus, Teodora Neagu, Daniel Rus, Bogdan Anghelina si Vasile Manu. Implicaţi-vă în campanie, reciclaţi un telefon vechi iar Orange va dona 3 euro pentru YouthBank.

„Organizaţia noastră continua colaborarea pe care o are cu Orange. Ne bucură faptul că Orange Romania dorește să investească în tinerii din programul nostru, tineri care peste ani vor deveni lideri ai comunității”, a declarat Raluca Tripa, Coordonator Comunicare YouthBank România.
YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică și contribuie la dezvoltarea comportamentului responsabil al acestora, oferindu-le un cadru în care să lucreze împreună și să ia decizii privind comunitatea din care fac parte.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!