Luciri Optzeciste @ Casa de Cultura a Sindicatelor

Home $ Party $ Luciri Optzeciste @ Casa de Cultura a Sindicatelor

by | Nov 5, 2014 | Party

Fiindcă este Festival, trebuie să fie fie și PARTY!
Lansăm oficial Festivalul TEMPS D’IMAGES prin muzică din anii ’80 dar cu accente de ieri și de azi.
Locul ales, Casa de Cultură a Sindicatelor, este un spațiu de pionierat lansat de cei de la Shelter și în care se vor amesteca miresme nostalgice împreună cu ritmuri cât mai actuale asigurate de Lexi și Muri!

Vă amintiţi de minunaţii interpreţi de muzică uşoară din perioada anilor ’80? Probabil unii dintre noi ştiu de petrecerile pe care părinţii noştri le organizau cu diverse ocazii, şi în cadrul cărora, dacă nu avea cineva vreun disc, o bandă de magnetofon sau casete cu muzică “de dincolo”, dansau în draci pe Margareta Pâslaru, Trio Expres, Runceanu, Mirabela…


Propunem, aşadar, o reînviere a perioadei muzicii uşoare optzeciste, în calda şi plăcuta ambianţă din The Shelter, printr-o seară fabuloasă de dans, încercând să recreăm atmosfera plină de farmec a sindrofiilor dansante din acei ani, la o nouă ediţie a “Lucirilor…”. Desigur, pentru a răspunde unei plaje cât mai largi de gusturi, printre celebrele şlagăre româneşti, se vor strecura, cu mare atenţie si gingăşie, hit-uri din repertoriul internaţional din această prolifică decadă muzicală (dar, bineînțeles, cu mici trișuri 80±).

Acces: 5 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!