Povestea Cafenoar: Coffee, Drinks and so much more!

by | Nov 5, 2014 | Recomandări

Cafenoar, cafeneaua de la etajul numarului 36 de pe Regele Ferdinand s-a redeschis de puţin timp iar curiozitatea ne-a împins să aflăm mai multe, direct de la fața locului.

După pauza din această vară, cafeneaua s-a redeschis sub o nouă prezentare. S-au păstrat elementele caracteristice locului şi a rămas un loc prietenos, fără pretenţii de dress code, unde nu se ascultă muzică comercială şi nu se serveşte masa, în schimb accentul fiind pus pe socializare, citirea presei şi savurarea băuturilor, alături de poveștile prietenilor.

Echipa Cafenoar se mândreşte cu drinkuri mari și foarte mari (cu mulți de X și un L), cu clienți veseli şi o atmosferă cozy. Asta am remarcat şi noi, încă de la intrare. Designul a fost puţin schimbat iar meniul îmbunătăţit. Cafeaua este aromată dis de dimineață, băuturile sunt numai bune de savurat la ceas de seară iar starea de bine n-are cum să lipsească.

Fiind sezonul de toamnă, am încercat noile specialităţi de Cappuccino XXL: Apple & Cinnamon, Gingerbread si Chestnut.
Aromele speciale ale cappuccinoului XXL, măr și scorțișoară, turtă dulce sau castane te duc cu gândul direct la miroul dulce-condimentat al sezonului rece, specific Sărbătorilor de Iarnă.

Dacă sunteți în căutare de un loc cozy în centrul Clujului, vă recomandăm să treceți pe la Cafenoar (Ferdinand 36, la etaj) și să încercați specilităţile de sezon. Puteţi face rezervări la numărul 0757 353 762 sau le puteţi scrie pe [email protected]

Tags: Cafenoar

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This