Red Bull Music Academy: Ricardo Villalobos @ Club Midi

by | Nov 5, 2014 | Party

Red Bull Music Academy presents: Ricardo Villalobos ✪ Vlad Caia ✪ K!D Chriss

Pret intrare:
40 lei inainte de h00.00
50 lei dupa h00.00

Club Midi ofera tuturor celor care ajung inainte de h00.00 cate un drink Vodka Red Bull. Fiecare va primi la intrare un voucher pe care il va putea folosi la bar.

★ RICARDO VILLALOBOS ★
Fiind votat de Resident Advisor ca cel mai bun DJ ani de-a randul, Villalobos se poate lauda cu o lista lunga de productii si remixuri si este unul dintre cei mai populari si apreciati artisti din lume. Inca de la finalul anilor ’90, Ricardo Villalobos este o prezenta aparte pe scena muzicii electronice internationala si, in ciuda tendintelor, a reusit sa ramana in top si in preferintele clubber-ilor.

★ VLAD CAIA ★
Incheiem seara intr-un vibe specific romanesc, cu Vlad Caia, un artist familiar cu Red Bull Music Academy, acesta fiind selectat in prestigioasa Academie la sesiunea din 2010 de la Londra, o oportunitate perfecta pentru a pune in practica studiile de la Digital Media Technology din Oslo. Aici a avut parte de o experienta unica materializata in largirea orizontului muzical si totodata a avut ocazia sa fuzioneze idei noi cu conceptii deja existente. Influentele sale muzicale se intind de la rimturi de jazz, la atmosfere experimentale, de la aranjamente cu orchestratii clasice pana la delay-uri de dub nesfarsite. Un lucru important in abordarea sa este sa fie versatil si sa incerce lucruri noi de fiecare data cand are ocazia.

★ K!D CHRISS ★
K.D.Chriss a pus bazele proiectului “Club Midi” impreuna cu Mihigh. A impartit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge si multi altii.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/HGZ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.