Tradiţiile inspiră şi dăinuiesc @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Tradiţiile inspiră şi dăinuiesc @ Iulius Mall

by | Nov 6, 2014 | Articole

Pentru iubitorii culturii româneşti autentice, Iulius Mall Cluj a pregătit un spectacol deosebit, care transmite frumuseţea tradiţiilor. Vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 17.00, clujenii sunt invitaţi să afle cum „Tradiţiile inspiră şi dăinuiesc”. Vor avea ocazia să admire pasiunea tinerilor pentru promovarea şi perpetuarea obiceiurilor, delectându-se cu un program emoţionant de dansuri şi cântece populare. Invitata de onoare a serii este interpreta Maria Golban Șomlea.

Timp de două ore, publicul prezent în Iulius Mall Cluj va avea prilejul de a se bucura de un spectacol care îi aduce pe scenă pe cei mai talentaţi păstrători ai tradiţiilor. Momentele de frenezie vor fi oferite de ansamblurile de dansuri populare clujene: „Poienița”, „Jucăușii de pe Someș”, „Tradiții Someșene” şi „Mugurii Stolnei”. Tinerii îi vor încânta pe clienţii Iulius Mall cu un colaj excepţional de ritmuri româneşti, într-o întâlnire veritabilă cu dansul şi muzica folclorică. Seara dedicată tradiţiilor va fi completată cu un recital de cântec popular al îndrăgitei interprete Maria Golban Șomlea.

Organizat de Asociaţia Culturală Lida, evenimentul are ca scop promovarea obiceiurilor culturale românești în rândul copiilor și tinerilor din Cluj-Napoca. În acelaşi timp, spectacolul va oferi bucurie celor care iubesc dansul, cântecul şi portul popular.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!