Dr SHTOnoris Causa @ Shto Bar

Home $ Articole $ Dr SHTOnoris Causa @ Shto Bar

by | Nov 7, 2014 | Articole

Dr SHTOnoris Causa – quiz night

Shto College Bar te provoacă la o seară de Quiz miSHTO cu premii și multe surprize!

Crezi că ești în stare să răspunzi corect la toate întrebările noastre? Crezi că poți să rezolvi micile noastre probleme în timp util și să pui mâna pe râvnita titulatură de dr. SHTOnoris Causa?

Vino în fiecare Marți la Shto College Bar împreună cu prietenii tăi și de la ora 21:00 acceptă provocarea noastră. Promitem în schimb multă bună-dispoziție, un quiz inteligent cu temă miSHTO, dar și premii pe măsură.

Quiz Night-ul constă în 3 probe a câte 10 minute. Fiecare probă cuprinde un set de 20 întrebări la care echipele vor răspunde individual pe foile de concurs primite în seara evenimentului, în timpul indicat de organizator. La finalul fiecărei probe se vor aduna foile de concurs și se vor anunța răspunsurile corecte pentru cele 10 întrebări.

Conform unei democrații absolute, câștigă bineînțeles echipa care are cel mai mare punctaj. Însă, pentru a motiva în mod egal toate echipele și pentru a le susține, la finalul fiecărei probe pregătim și bunătăți din barul Shto așa…ca să vă lumineze mintea pentru probele ce urmează. Intrarea este liberă!

Dacă te-am convins, nu uita să ne suni și să îți rezervi un loc pentru tine și prietenii tăi la dr. SHTOnoris Causa – Quiz Night, la numărul de telefon: 0756136951

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!