Menage a trois @ Diesel Club

by | Nov 9, 2014 | Articole

Menage a trois – Teatru de Club
după Neil Simon

Distribuţia:
Ioan Isaiu
Sorin Misirianţu
Anca Lăcusteanu

Piesa este o comedie ca un sitcom. Doi ziariști flămânzi (actori – Sorin Misirianțu și Ioan Isaiu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar numele destinului lor financiar – COLAPS. Unul dintre ei se iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vis-a-vis se mută o tânără superbă (actriță – Anca Lăcusteanu). Din acest moment lucrurile se complică.
Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului si invers.

Ioan Isaiu – sex-simbolul cinematografiei românești, un actor complet – atât de teatru, cât și de film. Poate fi văzut în filmele – Feedback, Secretul Mariei, Rating, Aniela, Iubire și onoare.

Anca Lăcusteanu – frumoasa actriță poate fi văzută în spectacolele – Edith Piaf, Norway Today, Shakespeare, I love you.

Sorin Misirianţu – actorul care a jucat alături de Armand Assante și regizorul multor spectacole care se joacă în Teatrul Național din Cluj-Napoca (Cerere în căsătorie de A.P.Cehov, Trainspotting de Harry Gibson, Artă de Yasmina Reza, Dansul Morții de A. Strindberg etc.) și într-o sumedenie de spectacole la Teatrul de Club în Diesel Club. El semnează și regia acestui spumos spectacol.

* Preţul unui bilet este de 20 Lei
* Toate băuturile de la bar au reducere 20%

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This