Concurs: 3 abonamente la Transylvania Music Event

Home $ Party $ Concurs: 3 abonamente la Transylvania Music Event

by | Nov 12, 2014 | Party

Transylvania Music Event aduce la Cluj un „duel” între două stiluri și epoci muzicale diferite: în 21 și 22 noiembrie 2014, nume mari ale scenei electro contemporane se vor întrece în a face atmosferă cu artiștii care au definit muzica dance a anilor ’90.

YOUTH PARTY cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului va avea loc în 21 noiembrie.
Șuie Paparude, Golan, Chicane (djset) și, pentru prima dată în România, Rudimental (djset) vor urca pe scenă începând cu ora 21.30
Atmosfera va fi completată de lasere, confetti și decoruri în spiritul evenimentului. Cele șase ore de show exploziv vor fi un prilej de distracție la maxim dar și un preambul la evenimente anului viitor, când Clujul devine Capitală Europeană a Tineretului.

We love the 90’s PARTY – 22 noiembrie
Snap!, Nana, Loona si Ice Mc vor urca pe scenă începând cu ora 21.30

Azi, 13 noiembrie este ultima zi pentru biletele pre-sale.
Pretul pre-sale pentru abonamente pentru ambele zile este de 60 lei. Biletele pentru fiecare zi în parte costă 50 de lei pentru Youth Party şi 25 de lei pentru We love the 90’s party. Acestea pot fi cumparate online de pe biletmaster.ro.

Mai multe informatii despre artisti si bilete gasiti aici.

#Concurs: Punem la bataie 3 abonamente ce asigura intrarea pentru ambele seri. Pentru a intra in concurs, trebuie sa postezi pe wall-ul tau de Facebook imaginea de mai jos impreuna cu urmatorul text: “ClujLife ma scoate din casa la Transylvania Music Event! – http://cjl.ro/Rhb” – si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 19 noiembrie.
Update: Invitatiile au fost castigate de catre Emma Ionescu, Letitia Petrica si Vass Alexander.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!