Recomandări de filme pentru acest weekend

Home $ Cinema $ Recomandări de filme pentru acest weekend

by | Nov 12, 2014 | Cinema

Cu un week-end înainte de mare premiera The Hunger Games: The Mockingjay part I, cinematografele nu prea se laudă cu nimic deosebit (cel puțin pentru publicul larg, pentru că cinefilii cu experiență se pot delecta cu un nou film regizat de celebrul Woody Allen). Avem câteva premiere, câteva filme cu actori cunoscuți, dar nici unul care să se evidențieze în mod special. Prin urmare, săptămâna aceasta vă prezentăm mai multe recomandări și vă lăsăm pe voi să decideți ce doriți să vizionați.

Primul film pe care vi-l recomandăm este o comedie romantică, plinăde sarcasm, intitulată Magic in the Moonlight. Filmul regizat de celebrul Woody Allen, prezintă povestea unui englez arogant care interpretează cu succes rolul unui magician chinez. Când iese din personaj, Stanley reușește să citească pe cei care au ceva de ascuns. Viața lui se schimbă când un prieten îl roagă să meargă în sudul Franței pentru a demasca o clarvăzătoare care profită de o familie bogată. Magia Franței si frumusețea clarvăzătoarei Sophie (Emma Stone) îi schimbă treptat percepția despre lume și oameni. Magic in the moonlight e un film ușor, care se bazează pe un scenariu inteligent și pe interpretările excelente ale celor doi actori principali.

Al doilea film propus este unul de acțiune, despre un grup de războinici vikingi care naufragiază într-un teritoriu necunoscut. Povestea nu are nimic spectaculos (cu excepția unor scene de luptă) și mă mir că ajunge prin cinematografe. E un fel de Vikings (serialul) la o scară mai mare, cu actori necunoscuți și un scenariu slăbuț. Recomandăm doar pentru fanii genului.

Al treia și ultima recomandare pe această săptămână este filmul lui Philippe Falardeau, The Good Lie.  O poveste cu sâmbure de adevăr despre orfanii războiului din Sudan care supraviețuiesc unui drum lung și plin de peripeții, la capătul căruia primesc o nouă viață. Povestea continuă  după 13 ani, când copiii deveniți acum adulți o întâlnesc pe Carrie Davies (Reese Whiterspoon), o femeie care le va schimba viața pentru totdeauna.

Recomandările noastre din acestea săptămână cuprind un film de acțiune, o comedie romantică şi o dramă. Niciunul nu este perfect, așa că vă lăsăm pe voi să alegeți ce vi se potrivește mai bine. Programul cinematografelor din Cluj îl găsiţit aici.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!