Dynasty @ Boiler Club

Home $ Party $ Dynasty @ Boiler Club

by | Nov 18, 2014 | Party

Dynasty (USA)

Warm up: CRIS
After: Slim Rocka

Intrare 20Lei < 0:00 > 30Lei

Urcă pe scenă, de cele mai multe ori pe tocuri, cu un zâmbet larg care luminează orice încăpere. Apoi cade beat-ul şi artista se transformă în totalitate.

Lumea nu a mai văzut un MC ca Dynasty până acum. E ceva foarte rar atunci când un artist combină storytelling-ul plin de suflet cu prezenţa scenică şi o legătură puternică şi palpabilă cu publicul. Soul-ul solistei Lauryn Hill şi stilul neconvenţionalei MC Lyte, ambele se regăsesc în femcee-ul Dynasty. E uşor să compari MC-urile feminine dar, odată ce urcă pe scenă, Dynasty demonstrează că e unică.

Artista a reuşit să-şi facă singură un nume, întorcând capuri pe scenele locale, cât şi pe cele internaţionale datorită unei colaborări cu DJ Premier care a pus ultimul ei single “Femcee” pe mixtape-ul său – “On Tha Road Again”.  În următorul an, DJ Premier produce un cântec pentru ea, “Epic Dynasty”, pe care-l lansează pe albumul său – “Get Used to Us”. Legendarul DJ face chiar o apariţie alături de ea în video. Dynasty debutează în 2013 cu noul său single “Stay Shinin’” alături de unul dintre artiştii ei preferaţi: Talib Kweli. Anul 2013 este şi anul în care îşi lansează albumel e “Dreampusher” şi “A Star In Life’s Clothing”.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!