Job sau cariera? @ Club 30 Plus

Home $ Articole $ Job sau cariera? @ Club 30 Plus

by | Nov 19, 2014 | Articole

Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj (A.D.A.M. Cluj) vă inivitǎ sǎ luaţi parte la seara informativǎ „Job sau carieră?”, susţinutǎ de psiholog, life coach& trainer Ioana Radu.
Evenimentul va avea loc miercuri, 26 noiembrie 2014, ora 19.30, Club 30 plus.

Seara informativă este a doua din anul universitar 2014 – 2015, făcând parte din proiectul INformare INformală, iniţiat de ADAM Cluj.
Ce este INformarea INformală?
– seri informative destinate tinerilor
– perioada: octombrie 2014 – iunie 2015
– frecvenţa: o datǎ pe lunǎ
– participanţi: STUDENTI, tineri
– gratuit pentru membrii A.D.A.M. Cluj (taxa de membru: 2 RON/an, se achitǎ la faţa locului)
– loc: Club 30 plus
– adresa: str. Avram Iancu, nr.29


Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce? Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!

Povestea vieții profesionale începe din copilărie cu o întrebare familiară nouă tuturor : “Ce vrei să fii cînd vei crește mare?”

În loc de răspuns noi construim vise, proiecții personale pe care le ducem cu noi de-a lungul vieții sau le abandonăm pe parcurs . Fie că suntem deciși sau nu prea, suntem provocați să alegem un anumit traseu profesional sau altul …o calificare, un liceu, o facultate, etc .
După ani și ani, toate aceste “materiale” pe care le-am strâns ne aduc în fața unui mult așteptat angajator care ne pune o întrebare pe cât de scurtă, clară și simplă, pe atât plină de substanță : Unde te vezi peste 5 ani ?

Oare câți dintre noi pot răspunde la fel de clar, scurt și simplu la acestă întrebare, chiar dacă sunt la primul interviu sau au o experință vastă pe piața muncii?
Pornind de la această întrebare vom încerca să construim altele împreună, ne vom provoca ca să găsim fiecare răspunsurile în noi. Vom schimba împreună lentilele prin care ne uităm la viața profesională pentru a decide dacă vânăm joburi sau construim o carieră.

Pentru că investițiile în noi sunt cele mai imporante vă așteptăm cu drag miercuri, 26 noiembrie 2014 ora 19.30 la Club 30 Plus, la o seară dedicată ție și carierei tale!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!