KINOdiseea @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ KINOdiseea @ Cinema Florin Piersic

by | Nov 19, 2014 | Cinema

După o ediție care a adus peste 13.000 de spectatori în cinematografele din București, KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Familie se mută, în weekendul 21 – 23 noiembrie, la Cinema “Florin Piersic” din Cluj.

Lung-metrajul de animație Zarafa (r. Rémi BEZANÇON, Jean-Christophe LIE, recomandare vârstă +7), povestea adevărată a primei girafe a Franței și a călătoriei sale pline de peripeții, cu balonul, din Egipt la grădina zoologică din Paris, va fi proiectat vineri, 21 noiembrie, ora 12.00 și sâmbătă, 22 noiembrie, la ora 10.00 la Cinema “Florin Piersic” din Cluj.

Finn (r. Frans Weisz, premieră mondială la Toronto IFF, în competiție la Berlinale 2014) va fi proiectat vineri, 21 noiembrie la ora 12.00 și duminică, 23 noiembrie la ora 10.00. Deși încurajat de tatăl său să joace fotbal, Finn descoperă o pasiune pentru vioară și puterea muzicii. Povestea va emoționa părinții și va inspira copii să-și urmeze instinctul și visurile încă de mici.

Sâmbătă, 22 noiembrie, ora 12.00, va avea loc proiecție filmului Poveste de Iarnă (premieră națională, în competiție la Berlinale 2014), povestea magică de Crăciun care urmărește prietenia neașteptată dintre solitarul Max și un ren excentric care aterizează în hambarul său

Duminică, 23 noiembrie, ora 10.00, va fi proiectat Emil și Ida (premieră națională) animația suedeză bazată pe cărțile populare ale autoarei Astrid Lindgren. Emil este un băiat drăgălaș căruia îi place să dea o mână de ajutor la treburile gospodăriei, însă cel mai adesea, nu reușește decât să facă pozne. Atunci, este trimis în hambar, unde stă în liniște și își sculptează figurinele din lemn, până când cineva îl lasă să iasă și să facă pozne din nou.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!