Scena Verde @ Iulius Mall

Home $ Cultural $ Expozitii $ Scena Verde @ Iulius Mall

by | Nov 19, 2014 | Expozitii

Societatea Culturală Filarmonia și Asociaţia Studenților Arhitecţi Cluj, vă invită joi, 20 noiembrie, ora 17, în Iulius Mall (etajul 1, lângă Quartz Caffe) la vernisajul expoziției Scena Verde, cuprinzând cele mai valoroase lucrări înscrise în Concursul național de arhitectură destinat studenților arhitecți și care urmărește selectarea celor mai bune idei și soluții pentru realizarea unei scene flotante din PET-uri, cu suprastructură pavilionară parametrică, pe lacul din Gheorgheni. În acest mod Clujul va primi primul său teatru în aer liber.

Cu ocazia vernisajului va avea loc festivitatea de premiere a concursului mai sus menționat și care va înmâna celor mai buni participanți cele trei premii în valoare de 1000 E (locul I), 500 E (locul II), 300 E (locul III).

Activitatea complementară acestei etape este realizarea unui workshop coordonat de personalități marcante ale domeniului arhitecturii, în cadrul căruia studenții selectați vor avea ocazia să îți aprofundeze munca și în același timp să dobândească o experiență importantă, contribuind la realizarea proiectului în varianta sa finală, urmând să obțină avizele necesare astfel încât în luna aprilie 2015 scena să fie efectiv construită și lansată la apă.

Invitați:
Ovidiu Câmpean – Director al directiei Comunicare, Relații Publice și Turism, din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca;
Sorin Guttman – manager Iulius Mall Cluj-Napoca;
Florin Moroșanu – directorul executiv al Asociatiei Cluj Capitala Culturala Europeana 2021;
Liliana Nichita – Director General Adjunct, Eco-Rom Ambalaje;
Ligia Subțirica – arhitect șef al municipiului Cluj-Napoca;
Șerban Țigănaș – preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!