A doua ediţie Edge Academy s-a încheiat

Home $ Știri Cluj $ A doua ediţie Edge Academy s-a încheiat

by | Nov 21, 2014 | Știri Cluj

A doua ediție a Edge Academy s-a încheiat săptămâna trecută. 50 de cursanți la cele 6 cursuri au încheiat cu succes cele 3 sau 4 săptămâni de cursuri.

În cadrul cursului de animație cursanți au învățat, alături de Zsolt Hátszegi, cum să creeze o animație de la partea de început, de la primele lunii schițate, până la armonizarea miscărilor într-un tot unitar.
La cursul Identity Design, cei prezenți au lucrat la diverse logouri sau identități ale unor branduri cunoscute sau mai puțin cunoscute. Ei au învățat alături de Andrei Pastuhov ce înseamnă redesign sau conceperea unei identități de la cap la coada.

Video Making cu Andrei Ungureanu a fost, probabil, printre cele mai interactive cursuri, deoarece cei prezenți, după ce au învățat cum se scrie un script și când să strige ”Acțiune!”, au muncit împreună la un scurt metraj care a fost făcut public la festivitatea de premiere care a avut loc La Cizmărie.

Fotografia Urbană alături de Călin Ilea a fost o altă provocare pentru cursanți. După învățarea unor tehnici fotogafice bine stabilite, au plecat în căutarea subiecților și a peisajelor de pe străzile Clujului. O selecție de fotografii a fost de asemenea prezentată la premiere.

Cursul de cooking a fost cel mai dorit de către public și nici nu este mirare: bucătăria mediteraneană, americană sau franceză le-au făcut cu ochiul celor înscriși. Alături de Nicolae Crăciun, cursanții au gătit preparate din cele tipuri de bucătării expuse mai sus iar sfărșitul fiecărui curs s-a lăsat cu o degustare a produselor, împreuna cu ceaiurile de la SamMills.

Ultimul, dar nu cel din urmă curs, este cel de beer making sau a face bere acasă. Pentru că acest proces durează mai mult decat a durat cursul Edge Academy, ne-am conformat și am povestit pentru trei duminici la rând despre bere: istorie, tipuri, asezonări. Flaviu Ohorhean este maestrul care a purtat cursanții în lumea berii și a adus-o mai aproape de ei.

O nouă ediție a Edge Academy va avea loc primăvara viitoare.

Proiect organizat de Asociația Grow.
Această sesiune a cursurilor Edge Academy a fost susținută de EuroGsm și SamMills Distribution.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!