Diamonds are Forever @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Diamonds are Forever @ Flying Circus Pub

by | Nov 29, 2014 | Articole

Concert: Diamonds are Forever / Scars of a story / Last Hope

Pret intrare: 15 lei

Unii dintre noi cand aud de luna Decembrie se gandesc la luna cadourilor, sarbatori, Mos Craciun si altele de acest fel. Cand vine vorba de formatia Diamonds Are Forever situatia este cu totul alta, deoarece ei is serbeaza momentul aparitiei lor 15 Decembrie 2011. Deja devenind o traditie sa ii vedem intr-un concert aniversar in orasul lor “natal” – Cluj-Napoca – anul acesta aveti ocazia sa ii vedeti live, pe 13 Decembrie, in Flying-Circus.

Concertul acesta, sub egida sintagmei “Three down, an eternity to go…”, reprezinta in fapt legatura bidirectionala dintre Diamonds Are Forever si fanii lor, pentru ca acesti trei ani care i-au petrecut alaturi, au adus satisfactii de ambele parti si asta se pare ca este doar inceputul. Cel putin ei asta ne dau se inteles.

Alaturi de acestia for canta prietenii lor bulgari, Last Hope, dar si colegii lor de breasla: Scars of a story. Last Hope, daca sunteti un fan a curentului hardcore, nu aveti voie sa nu o cunoasteti. Trupa din Sofia vine pe scena clujeana cu o experienta de aproape 20 de ani si o discografie pe cinste, alaturi de calibrul celorlalte trupe va spunem ca se anunta o petrecere pe cinste!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!