Decembrie de Poveste

Home $ Articole $ Decembrie de Poveste

by | Dec 7, 2014 | Articole

Decembrie de Poveste este evenimentul caritabil aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 12-14 decembrie, în incinta facultății FSEGA.
Sunt 3 zile de activități diverse, menite să mulțumească participanții care își vor lua răgaz de la rutina zilnică, înțelegând importanța cultivării sentimentului de unitate și dăruire.

Cât despre structura evenimentului, aceasta are următoarea formă:

Ziua 1: Tineri antreprenori își expun propria experiență de viață și business, urmând să se desfășoare o expunere de produse cu vânzare.

Ziua 2: Speakerii prezenți la eveniment vor fi provocați să răspundă la întrebarea:
“Dacă ar fi să te regăsești într-o poveste din copilărie, care poveste ar fi? Și cum ai adapta-o la restul vieții tale?”

Ziua 3: Workshop-uri de Project Management, Fotografie, Dans și Ateliere de creație.

Evenimentul se va încheia printr-o petrecere în stilul anilor ’80, la care participanții vor avea oportunitatea de a aduce, pe lângă atitudinea de mulțumire, care să contribuie la crearea unei atmosfere plăcute, și câte un cadou pentru cei lipsiți și testați de greul vieții.

Toate donațiile colectate pe durata evenimentului vor fi oferite Orfelinatului ,,Maria-Gabriel”, căruia i se mai adaugă și câteva cazuri ale unor familii cu probleme financiare și de sănătate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!