Semifinala “Vreau să cânt” Ediţia a 4-a, 2014

Home $ Articole $ Semifinala “Vreau să cânt” Ediţia a 4-a, 2014

by | Dec 10, 2014 | Articole

Aflată deja la cea de-a 4-a ediţie, campania muzicală „Vreau să cânt” a reunit şi în acest an un număr impresionant de voci deosebite, de tineri talentaţi, pentru care muzica înseamnă mai mult decât un hobby, o pasiune! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a acestora, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Bigtime Production le-a oferit oportunitatea de a-şi face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care au spus DA! provocării, au trecut deja de înscrieri şi înregistrarea din studio şi au reuşit să îşi convingă prietenii să îi susţină prin vot timp de 10 zile şi să îi ajute să ajungă în semifinala campaniei.

Materialele audio înregistrate au fost disponibile pe pagina de web www.bigtime-production.com  pentru votare,  iar primii 12 concurenți în preferințele publicului şi ale juriului care avansează în Semifinala concursului sunt: Alexandru Baican, Andrada Laszlo, Andreea Balan, Denisa Lote, Evelin Budai, Patricia Fage, Roxana Mancas, Stefan Alexandru Nicuta, Vasia Kontou, Roxana Raita, Dan Ciprian Curtusan şi Andrada Bolboaca.

SEMIFINALA “Vreau să cânt!” va avea loc pe data de 13 decembrie, începând cu ora 19:00 la Club SIN, unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să îşi susţină în continuare favoriţii, dar şi cei care doresc să petreacă o seară frumoasă, să se bucure de atmosfera spectacolului şi de muzică live!

În semifinală fiecare concurent va cânta 2 piese, iar departajarea va fi facută deopotrivă de către juriu și public. Doar 5 concurenți vor avansa în Finala campaniei.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

Atmosfera de spectacol a semifinalei va fi completată şi de un mini-recital susţinut de The Glass Fish, o trupă clujeană cu un stil inedit ce îmbină un nu-jazz reinterpretat cu influențe funk și alternative .

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor concerta în cadrul evenimentelor: Târgul de Crăciun, Campania Nepoţi de Crăciun la Polus Center, Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, …ș.a.

FINALA campaniei se desfășoară în 20 decembrie, la Club SIN, iar spectacolul muzical se va încheia cu un concert susţinut de trupa VERDE.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!