Concerte

Colindul Bunicilor @ Casa de Cultură a Studenţilor

Duminică, 21 decembrie, la ora 16, Asociația Magic People vă invită la Casa de Cultură a Studenților, la Colindul Bunicilor – concert de colinde susținut de către vârstnicii de la Centrul de zi numărul 1 din Cluj Napoca, împreună cu Adriana Berezovski.

Bunicii care vă vor colinda, fac parte din cei 1500 de vârstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la Nepoți de Crăciun. Sunt persoane care nu au familiile aproape de sărbători, și care merită multă iubire și atenție din partea tuturor.

Asociația Magic People organizează acest concert în semn de mulțumire pentru toți cei care ați donat în cadrul proiectului Nepoți de Crăciun, dar și pentru clujenii care își doresc să îi cunoască pe bunicuți, sau pur și simplu să asculte un concert tradițional de colinde.
Acești bunici merită tot respectul nostru, pentru că au avut dorința să facă acest eveniment, și îndrumați de către coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru vârstnici numărul 1 – Mihaela Marcovici, au reușit în mai puțin de 1 lună să pregătească colindele pentru acest concert, să învețe colinde din alte zone ale țării, să repete colindele pe care le știau deja, să formeze un cor unde au petrecut mult timp împreună, formând o echipă, dar mai ales, merită respectul nostru pentru că prin acest concert ne dovedesc tuturor că nu contează vârsta atunci când ne dorim ceva cu adevărat!

Concertul de colinde este unul caritabil. Intrarea este liberă, insă cei care doresc să doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC