The Raveonettes @ Piata Unirii 24

Home $ Articole $ The Raveonettes @ Piata Unirii 24

by | Jan 6, 2015 | Articole

The Raveonettes (DK)
Lights Out (RO)
The Finally (CZ)

after-party in The Shelter cu Vasi(LOTF) || Raul (ND)

LOCATIE:
Casa de Cultura a Sindicatelor, Piata Unirii Nr. 24
_________________________
BILETE:
35 RON incepand cu data de 5 Ianuarie pana in 19 Ianuarie
45 RON incepand cu data de 19 Ianuarie pana in 26 Ianuarie
_________________________
ATENTIE!!! NUMAR LIMITAT – 400 BILETE

NEW DREAMS [LIVE] este un proiect creat de colectivul THE SHELTER cu scopul de a promova și scoate la lumină artiști fresh naționali și internaționali.

The Raveonettes incapsuleaza energic portia perfecta de indie rock, shoegaze si noise pop, pastrate ermetic si la rece… pana in momentul in care acestia urca pe scena si dezlantuie o furtuna sonora de neoprit. Inarmati cu sarm, profesionalism si eleganta tipica tinuturilor nordice, Sune Rose Wagner si Sharin Foo au creat formatia ce a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate prezente muzicale din sfera contemporana indie rock.

Cei doi au reusit de-a lungul anilor sa puna in balanta armonie vocala, incarcatura instrumentala si chitari electrizante, dusuri reci de noise si versuri dark, combinand cu maiestrie spontaneitatea instrumentala Sonic Youth si liricismul The Velvet Underground.

The Raveonettes se afla sub umbrela protectoare a unor case de discuri mari ca Sony Records, Fierce Panda Records sau Vice Records, unul dintre albumele lor castigand si premiul “Best album of the Year” la Danish Music Awards. The Rolling Stones Magazine si Q Magazine i-a catalogat ca o o trupa promitatoare al noului val muzical, iar Sharin Foo a fost numita una dintre cele mai hot femei din rock, alaturi de Courtney Love sau Joan Jett.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!