Vrăjitorul din Oz @ Casa de Cultură a Studenţilor

Home $ Articole $ Vrăjitorul din Oz @ Casa de Cultură a Studenţilor

by | Jan 9, 2015 | Articole

Vrăjitorul din Oz, povestea nemuritoare scrisă de Lyman Frank Baum acum mai bine de 100 de ani, este un basm de referinţă al literaturii americane, ecranizat într-un film hollywoodian menţionat adesea printre cele mai bune zece filme din toate timpurile.

Preluând muzica din acest film, spectacolul urmăreşte povestea micuţei Dorothy care trăieşte într-o fermă din Kansas alături de mătuşa sa, Ema, şi unchiul ei, Henry, dar visează să stea într-un loc mai bun, “undeva sub curcubeu”. Într-o zi, este luată pe sus de o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto, până în îndepărtatul tărâm de basm Oz. Aici află că singurul care o poate trimite acasă este Vrăjitorul din Oz. La drum o însoţesc Sperietoarea, Omul de Tinichea şi Leul cel Laş, care îşi doreau fiecare să obţină ceva: minte, o inimă şi curaj. După ce trec prin multe peripeţii, ei descoperă că Vrăjitorul din Oz este doar un biet circar. Totul se sfârşeşte însă cu bine: cu ajutorul pantofilor de rubin primiţi în dar, Dorothy se întoarce acasă.

Duminica, 18 ianuarie, de la ora 11 si respectiv ora 18.
Durata spectacolului 80 minute.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 11 ani.

Toti copiii, indiferent de varsta, vor intra pe baza de bilet, si li se va acorda o reducere.

Pret bilet adulti 55 lei si 45 lei
Pret bilet copii 40 lei si 30 lei

Bilete disponibile pe www.biletmaster.ro, la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Agentia Teatrala si Iulius Mall.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!