ClujLife Awards 05 – Bun de explorat cu EuroGsm

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 05 – Bun de explorat cu EuroGsm

by | Jan 12, 2015 | Ale noastre

Ne bucurăm să anunţăm a 5-a ediţie a Premiilor ClujLife (ClujLife Awards 05 – Bun de explorat cu EuroGsm), un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, va încuraja munca managerilor de localuri, organizatorilor de evenimente şi artiștilor, depusă cu succes în 2014. Tot ce a contat în anul precedent (din punctul nostru de vedere şi al vizitatorilor site-ului) s-a sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Perioada de votare: 12 ianuarie – 6 februarie 2015.
– Fiecare persoana poate inregistra un singur vot.
– Sunt 18 categorii de vot, din care doua sunt optionale. Categoriile au si optiunea “Nu știu”.
Anul acesta vom acorda un premiu special câștigătorului la categoria “Cel mai remarcant debut (pentru un local nou) în 2014″.
Premiul consta intr-o licenta software IdealHoreca, in valoare de 1.000 euro. IdealHoreca este un soft adaptat nevoilor celor ce activeaza in acest domeniu, oferit de Donau, care prin serviciile de consultanta atasate produsului, este si un partener de incredere alaturi de care, cel mai bun debutant isi organizeaza mai bine activitatea de bussines.

Votul se dă exclusiv pe clujlife.com/awards. Fiecare participant poate intra în tragerea la sorți pentru un Samsung Galaxy S5 Mini, oferit de către EuroGsm. Regulamentul campaniei este disponibil aici.
Pentru primele voturi  înregistrate, am pregătit un pachet ce conţine o geantă, lampă de citit, minge antistres şi o agendă. Primele 65 de persoane care votează vor primi pe mail detalii despre cum pot intra în posesia premiului.

Participă la concurs
Votează, lasă-ți o adresă de mail validă și un număr de telefon pentru a intra în contact, postează această imagine pe wall-ul tău de Facebook (postarea trebuie să fie publică) iar la description adaugă acest text: “Am votat la https://www.clujlife.com/Awards 05 – Bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.
Fiecare persoană care va vota va intra automat în tragerea la sorți pentru smartphone-ul S5 Mini. Câștigătorul va fi declarat valid în cazul în care se va găsi pe wall-ul său postarea de mai sus.

Ne vedem pe 7 februarie la ClujLife Community Conference, dupa care la Gala de decernare a premiilor. Mai multe detalii, in curand.

Câştigătorii ediţiei de anul trecut sunt publicaţi aici. Galerii foto de la evenimentul de anul trecut de decernare a premiilor cât şi de la afterparty, găsiţi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!