In rock we trust – Rock Battle ediția a 3-a

Home $ Știri Cluj $ In rock we trust – Rock Battle ediția a 3-a

by | Jan 13, 2015 | Știri Cluj

Organizatorii Rock Battle anunță lansarea înscrierilor la cea de a-3-a ediție ce adună toți iubitorii de muzică rock în centrul orașului Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în acest an în perioada Martie-Aprilie în centrul actualei Capitale Europene de Tineret.

După ce în 2014 Rock Battle s-a dovedit un real success aducând în casa rock-ului de pe strada Emil Isac, Jaxx Garajul cu Rock, cele mai bune voci de pe scena culturală muzicală națională, anul acesta organizatorii își propun să crească proiectul și promit un eveniment și mai dinamic și mai plin de pasiune. Interacțiunea dintre publicul clujean iubitor de rock și trupele aflate în competiție va fi din nou prezentă astfel că dinamica evenimentelor va fi asigurată, alături de marele premiu de 1000 de euro și de un juriu specializat care promite multe surprize pentru toți cei înscriși în competiție.

Conform tradiției, toți cei interesați să participe la Rock Battle 2015 sunt invitați să trimită un e-mail pe adresa [email protected] în care să includă: numele și structura trupei, orașul de proveniență și minim 2 link-uri cu piese interpretate de ei. Trupele interesate să își expună talentul rock sunt rugați să se înscrie până la data limită: 8 Februarie 2015, urmând ca mai apoi toți cei înscriși să fie contactați de organizator pentru detalii.

Competiția de față are drept scop interacțiunea directă dintre trupele rock aflate la început de drum și publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competiție vor avea șansa de a performa și de a impresiona publicul într-un cadru organizat începând cu semifinalele și culminând cu marea finală și desemnarea câștigătorului.

Ediția din 2014 i-a avut drept câștigători pe cei de la Times of Need care au reușit să debuteze în forță pe scena culturală rock cucerind publicul prezent la eveniment. Prin câștigarea Marelui Premiu, membrii trupei s-au bucurat de cei 1000 de euro, dar și de alte surprize și servicii oferite de partenerii evenimentului.

For those about to rock, we salute you!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!