Hybrid Minds @ Boiler Club

by | Jan 15, 2015 | Party

Josh White (Hybrid Minds) / MadLiquid / Skar

Formată din Josh White, Matt Lowe ca producător şi Jeff Crake la voce, trupa Hybrid Minds reprezintă o nouă forţă muzicală cu stilul lor drum&bass melodios. Cu o sinergie între trip-hop, acoustic, soul şi RnB, alături de o multitudine de influenţe, Hybrid Minds au reuşit să producă sunetul unic pentru care sunt apreciaţi peste tot în lume.
La scurt timp după ce şi-au unit forţele, Hybrid Minds au avut o serie de colaborări cu faimoşii Marcus Intalex, DJ Hype, Netsky, S.P.Y, Marky, John B şi Camo & Krooked. Prima lor lansare – “The Place” – a fost una dintre cele mai apreciate melodii de liquid în 2011, însumând peste 350.000 de vizualizări pe canalul de youtube UKF.

Combinând sunetul dur de tobe, voci delicate şi melodii încântătoare, Hybrid Minds a ajuns să fie tot mai puternică, lansând fenomenalul EP “Audioporn”, care a înregistrat peste jumătate de milion de vizualizăru pe UKF. Au mai urmat EP-ul “Heartfelt”, un remix pentru Jakwob’ – ‘Blinding’ şi o lansare la Allsorts. În mai puţin de 2 ani, Hybrid Minds au ajuns cu uşurinţă să fie sinonimul pentru “best Liquid DnB”.

La Boiler, Hybrid Minds vor fi reprezentaţi de Josh White în formula DJ set.