Rezoluţii pentru un 2015 (mai) sănătos

Home $ Articole $ Rezoluţii pentru un 2015 (mai) sănătos

by | Jan 15, 2015 | Articole

Vei adopta această părere, pe bază de argumente şi dovezi, dacă vei participa la “Rezoluţii pentru un 2015 (mai) sănătos”, un eveniment închinat noului an, sănătăţii şi vieţii. Argumentele aduse în sprijinul unor schimbări pe care ar fi bine să le facem pentru a ne îmbunătăţi viaţa (partea teoretică, deci) vor fi susţinute de nutriţionistul şi dieteticianul Anca Ignat. Dovezile că este posibil să fim buni cu noi şi să ne deschidem în faţa sănătăţii, ce vor proba cu mărturii culinare care mai de care, de la smoothie-uri, la masa de seară (partea practică, deci), vor fi arătate de tehnicianul nutriţionist Valentina Savu.

Aşadar, te poftim să ne dezvoltăm obiceiuri sănătoase pentru o viaţă sănătoasă, pe care să le repetăm în fiecare zi a anului 2015, să ne cultivăm sănătatea interioară şi exterioară, şi să spunem adio tradiţiilor nesănătoase practicate până acum.

Participarea la eveniment presupune rezervarea unui loc (în limita celor 30 disponibile, apelând 0364 889 278 sau 0736 073 073, zilnic, de la 11 la 23 sau trimiţând o scrisoare electronică la adresa [email protected]) şi investiţia (în tine) a sumei de 50 de lei, ce îţi asigură informaţii preţioase şi delicii sănătoase.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!