ClujLife Community Conference @ Clădirea Casino

by | Jan 16, 2015 | Ale noastre

Piața de evenimente s-a dezvoltat mult în Cluj-Napoca, la fel ca și întreg domeniul HoReCa, iar clujlife.com a luat de fiecare dată pulsul schimbărilor. Ne implicăm activ în dezvoltarea culturală a orașului și în educarea pieței și vrem să formăm o comunitate locală care împărtășește un scop comun, acela de a informa, de a dezvolta și de a educa piața din Cluj-Napoca.

Având contact direct atât cu managerii localurilor, cât si cu promotorii evenimentelor din oraș, au apărut mereu aceleași întrebări.
Ce contribuie la succesul evenimentelor, sau care sunt greșelile pe care nu ar mai trebui să le facă?
Ce ajută vânzările din industria HoReCa, și ce înseamnă succesul pentru un local?
Ce fel de proiecte au parte de susținere?
Și mai ales, cum se realizează o campanie de promovare eficientă, fie că vorbim de un local, de evenimente micuțe ori de cele pentru un public mai numeros?

ClujLife Community Conference este prima conferință din Cluj care vrea să afle răspunsuri la toate aceste întrebări și se adresează managerilor și proprietarilor de localuri, organizatorilor de evenimente, și oamenilor de comunicare și marketing de pe această nișă.

Evenimentul va avea loc pe 7 februarie și va fi urmat de Gala de decernare a premiilor “ClujLife Awards”.
Topicurile gândite pentru după-masa de sâmbătă, împart programul în două astfel: prima parte este dedicată subiectului promovării – modalități de promovare prin Social Media, de ce Social Media nu înseamnă PR, importanţa site-urilor pentru localuri și evenimente, UX design, CRM etc. Partea a 2-a este dedicată strategiei pe termen lung atunci când decidem să facem un proiect, eveniment sau festival. Un debate și interviuri live cu întrebări din public vor contura aspecte care ne interesează în cazul organizării de evenimente.

La acest eveniment vor lua parte manageri de localuri, organizatori de evenimente, promoteri, marketeri, Social Media & Community Managers, reprezentanţi HoReCa, presă şi bloggeri.

Agenda completă este disponibilă aici.

Au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea pot fi cumparate de pe biletmaster.ro, plata fiind posibilă cu cardul. Cei care nu pot face plata cu cardul ne pot scrie la [email protected]

Parteneri:
Donau Invest / Heineken / Restaurant Tokyo / Captain Bean / Daisler Print House / Lemnul Verde / SamMills Distribution / decorat de Chic Ville /  IAA Young Professionals Cluj

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This