Polus Wedding Days @ Polus Center

Home $ Articole $ Polus Wedding Days @ Polus Center

by | Jan 16, 2015 | Articole

Polus Wedding Days ajunge la cea de-a treia ediţie și debutează în weekend-ul de Valentine’s Day

Începând de vineri 13 februarie şi până duminica 15 februarie, clujenii sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a Polus Wedding Days, eveniment organizat de agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj.

Polus Wedding Days este un eveniment special asteptat de îndrăgostiţii care au decis să pornească împreună pe același drum, având ocazia găsirii de soluţii viabile pentru nunta mult visată. Târgul este o expoziţie profesionistă ce reuneşte în spațiul său companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive.

Polus Wedding Days vine în întâmpinarea viitorilor miri cu produse şi servicii de profil dintre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbrăcăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusețare, florării, servicii de entertainment, catering. În cadrul târgului din 13-15 februarie de la Polus Center, se vor desfăşura diverse programe artistice, cât şi concursuri cu surpize şi premii pe măsura evenimentului.

Programul evenimentului este de vineri până dumincă, de la orele 10-22, iar accesul în cadrul târgului este gratuit. Pe parcursul întregului eveniment, vor fi organizate mai multe concursuri cu premii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!