Maratonul International AROBS Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Maratonul International AROBS Cluj-Napoca

by | Jan 19, 2015 | Știri Cluj

Runners Club se pregateste sa intampine in data de 19 aprilie 2015 pe stadionul de la Cluj Arena peste 3500 de alergatori de pe tot globul. An de an, atleti amatori si profesionisti se reunesc la Cluj-Napoca sa participe la cel mai mare concurs de alergare din Transilvania.

Cea de-a V-a a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca le propune alergatorilor amatori si profesionisti trei probe tehnice, maraton, semimaraton, maraton stafeta, doua cros-uri, cel destinat adultilor si crosul copiilor si un program variat. Programul include incalziri animate de instructori de fitness, muzica live si atmosfera intretinuta pe parcursul probelor de un MC dedicat, promotii si momente de divertisment, festivitate de premiere, pasta party si multe surprize.

Editia aniversara le aduce concurentilor de la probele tehnice un kit de concurs mai bogat decat cel de anul trecut. Pana in prezent kit-ul de concurs contine tricoul de tehnic oficial, un sac de antrenament cu doua compartimente separate, pentru haine si pantofi, o bautura isotonica Powerade, numarul de concurs, cip-ul de cronometrare, medalia si diploma de participare. Restul surprizelor din kit-ul de concurs vor fi dezvaluite treptat, dar cu siguranta vor fi in ton cu restul elementelor verzi si ”tonice” de pana acum!

Maratonului International AROBS Cluj-Napoca a fost creat cu intentia de a deveni un eveniment de amploare de talia competitiilor europene de alergare si comunica valori ca impartasirea spatiului, cultura, putere, munca, bucurie, viziune.

“Anul acesta sarbatorim a V-a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca dar si integrarea orasului nostru in circuitul capitalelor de tineret europene. Evenimentul este inscris in calendarul Youth@Cluj-Napoca 2015, cea mai complexa initiativa din acest deceniu adresata tinerilor, in Romania. Cluj-Napoca va fi orasul de vizitat pe lista tuturor tinerilor din Europa iar noi va invitam sa ne bucuram impreuna pentru statulul recent dobandit – Cluj Capitala Europeana de Tineret in anul 2015.” – spune Horatiu Morar, presedintele Asociatiei Sportive Runners Club.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!