Richard Clayderman @ Teatrul Naţional Cluj

Home $ Articole $ Richard Clayderman @ Teatrul Naţional Cluj

by | Jan 20, 2015 | Articole

Concert: Richard Clayderman – From Paris With Love
28 martie 2015, ora 19:30 – Teatrul National Cluj-Napoca

Artistul, intrat în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist al lumii”, a ales România pentru a lansa cel mai recent concept de spectacol. Show-ul se numește sugestiv „From Paris with Love”, iar spectatorii români vor fi primii din toată lumea care se vor bucura, în premieră absolută, de noul spectacol. Alegerea țării noastre pentru această lansare, care va avea loc în luna martie a anului viitor, nu este deloc întâmplătoare. Clayderman a fost primit de fiecare dată de publicul din România cu nețărmurită dragoste, iar prin această lansare, artistul face o dovadă a prețuirii pe care o poartă fanilor săi din România.

„From Paris with Love” este un concept inovator, care propune publicului o experiență senzorială totală. Începand cu muzica lui Clayderman, pentru care pianul este o prelungire a ființei sale, continuând cu decoruri impresionante, grația dansului și efecte vizuale care vor potența efectul muzicii, spectacolul „From Paris with Love” ilustrează iubirea, generând asupra auditoriului tot paletarul de trăiri asociate acesteia. Complexitatea și standardul ridicat al show-ului, care va avea loc în premieră în luna martie 2015 în România, au determinat implicarea unei echipe de profesioniști formată din peste 100 de oameni. Din repertoriul de spectacol nu va lipsi, desigur, „Ballade pour Adeline”, piesă care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de țări și care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman va fi acompaniat de baletul și orchestra „Camerata Regală”.

Richard Clayderman este cel mai iubit pianist contemporan, înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii și deținând un palmares de 267 de discuri de aur și 70 de platină. Atingerea pianului declanșează de fiecare dată miracolul artei, revărsând asupra publicului o fascinație inefabilă.

Din Paris, orașul iubirilor eterne, Richard Clayderman, artistul supranumit „Prince of Romance”, aduce la Cluj-Napoca eleganța și măiestria muzicii, într-un spectacol delicat și totodată redutabil ca iubirea: „From Paris with Love”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!