Essence Foundation @ Hotel Golden Tulip Ana Dome

Home $ Articole $ Essence Foundation @ Hotel Golden Tulip Ana Dome

by | Jan 24, 2015 | Articole

Seminarul Essence Foundation se intoarce la Cluj. Cea de a XII-a editie va avea loc la Cluj Napoca, in perioada 27 februarie – 1 martie 2015, la Cluj Napoca. Cursul ofera participantilor o experienta intensa practica de 3 zile, de autocunoastere si dezvoltare, cu scopul de a ne imbunatati viata.

Facilitator: Dr. Menis Yousry, a creat seminariile de dezvoltare personala Essence dupa o experienta de peste 15 ani ca Supervizor al Sistemului National de Sanatate UK, Psiholog si Psihoterapeut in Terapie Sistemica, a condus si facilitat in ultimii 20 de ani procesul Essence in peste 16 locatii din Europa, SUA, America Latina si Orientul Mijlociu.

Seminarul Essence Foundation, facilitat de Dr. Menis Yousry, este un curs de desavarsire personala. Seminarul nu este atipic, este insa special pentru ca utilizeaza un principiu extrem de simplu, dar extrem de puternic: trairea, experienta, crearea unui context, impreuna cu grupul, in care fiecare cursant are ocazia de a se vedea pe sine foarte clar. Stim sa vorbim despre tiparele subconstiente, uneori analizam foarte mult si aproape ca le vedem. Dar cum ar fi daca le-am vedea chiar in timp ce le manifestam?

In cadrul seminarului te vei bucura de:
experimentarea si personalizarea unor instrumente practice
cresterea increderii in tine
imbunatatirea relatiilor din viata ta (familie, colegi, partener/a)
imbratisarea trecutului cu compasiune
trairea prezentului 100%

Inscrierea se face prin: http://goo.gl/TCYo4L
Taxa de participare: 450 RON/persoana + TVA (Total 558 Ron cu TVA inclus)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!