Atelierul Dă Sunet!

Home $ Party $ Atelierul Dă Sunet!

by | Jan 26, 2015 | Party

Atelierul DĂ Sunet! w/ LUCU CHEN// BLANILLA// RESA

Atelierul Dă Sunet revine și anul acesta, cu o primă ediție la care ne-am gândit să avem și o prezență feminină la butoane, one of the Cluj’s finest DJanes, LUCU CHEN.

Lucu Chen e un fel de zmeu pe scena electronică clujeană: a crescut într-un an cât alții-n șapte. Cu toate că are concurență serioasă pe zona muzicală în care activează (house/techno), Lucu reușește să imprime ceva personal seturilor ei. Îi place zona deep, dar nu se ferește nici de chestii vocale pe house sau câte-un bass obraznic din zona garage. Are o doză de eclectic foarte binevenită. Abia așteptăm s-o vedem vineri la pupitru.

Pe RESA l-ați mai văzut la pupitrul Atelierului anul trecut, când punea muzică sub numele STC. El vine din Târgu-Mureș, unde este Dj și promoter la crew-ul 180. Noul nume de scenă vine și cu o nouă abordare muzicală, una mai organică și deep. Cu un sound de dub-techno și ceva elemente de broken beat, noi credem că Resa ne va duce în zona de after într-un mod cît se poate de smooth.

BLANILLA ne-a povestit că pregătește un nou EP pentru un label din UK și ne va pune în difuzoare, în premieră, niște bași nasty de Mănăștur, colț cu Londra. Dacă încă nu i-ați ascultat producțiile, băgați o ureche mai jos.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!