Pentru 7 februarie pregătim prima ediție ClujLife Community Conference, eveniment care se adresează managerilor si proprietarilor de localuri, organizatori de evenimente, promoteri, oameni de comunicare și marketing, Community & Social Media Managers, reprezentanți HoReCa, presă și bloggeri.
De 7 ani promovăm prezența și comunicarea în mediul online, creșterea comunităților şi stabilirea unor noi trenduri în materie de promovare. Ne bucurăm să observăm că de la an la an evoluează piața locală şi vrem să punem umărul la devoltarea culturală a oraşului.
La ClujLife Community Conference vom discuta despre PR şi Social Media, cât de important este site-ul propriu şi cum ar trebui acesta să arate în 2015, cum dezvolți relația cu clientul, cum poate fi reactivat oraşul prin evenimente culturale, dar şi despre ce înseamnă Cluj 2015 – Capitala Europeană a Tineretului. La final, alături de reprezentanţii celor mai importante festivaluri din Cluj, vom dezbate experienţe, situaţii şi idei despre ce înseamnă să organizezi un festival şi ce implică un astfel de proiect.
Invitaţii noştrii vin cu experienţă bogată şi un portofoliu plin. Pe scurt, despre fiecare în parte:
Pe Andrei Aroneţ îl caracterizează cele trei cuvinte de pe LinkedIn: PR, jurnalist & voluntar. În prezent este PR Manager la agenţia PR & More.
Are experiență de jurnalist, pe care a acumulat-o atât în print, cât și la radio și TV: Ziua de Cluj, Clujeanul, Radio Cluj, Alpha Tv. Este președintele bordului la Habitat for Humanity Cluj, unde a început ca voluntar în departamentul de comunicare în urmă cu 14 ani.
Mai multe despre Andrei puteţi afla din acest interviu.
Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School. Știe exact ce metode de promovare se potrivesc pentru orice nișă, pentru că totul ține de o analiză atentă a publicului țintă, pe care ți-o oferă datele din online. Alexandru ne va spune mai multe despre modalităţi de promovare prin Social Media.
Ciprian Soleriu ne va spune mai multe despre importanţa unui site propriu şi care sunt diferenţele făţă de o pagina de Facebook.
A fost director în vânzări cu o echipa de 37 de oameni în subordine. Și-a dorit să fie antreprenor, să fie independent, să ia singur decizii. Și-a dat seama că cel mai usor este să începi o afacere ONLINE. Ideea de a construi Conversion Academy a venit de la faptul că dacă nu înțelegi DE CE clientul nu vrea să cumpere produsul tău, nu ai cum să îi vinzi. El te ajută să transformi vizitatorii întâmplatori în leaduri, te ajută să încurajezi oamenii să pună mâna pe telefon și să te sune, să cumpere produsele tale.
Radu Chelariu se prezintă ca fiind Radu, cel care face design și scrie cod pentru siteuri frumoase, unice si mai ales usable.
Pe scurt: Art Director / Frontend Lead, Adobe Certified Expert in Photoshop, member of Mensa, speaker cu specializări în: web design, ecommerce, css, html, javascript, frontend.
De ce este important ca afacerea ta să aibă un site bun? Pentru omul pe care vrei să-l transformi în client. O experiență bună ajută utilizatorul să ajungă din punctul „A” în punctul „B” în cel mai scurt timp; să zicem 3 minute. O experiență grozavă face ca acele 3 minute de navigare să pară că sunt 10 secunde.
Răzvan Luca este un proaspăt arhitect-absolvent și coordonator al departamentului de Reactivare Urbană al Federației Share, cea care coordonează programul Capitalei Europene a Tineretului. Răzvan ne va spune mai multe despre cum putem reactiva oraşul prin evenimente culturale şi ne va da exemple de spaţii din oraş potrivite pentru evenimente de mici sau mari dimensiuni.
Diana Apan are o experiență de 10 ani în comunicare și activează în sistemul public de cca. 3 ani, în calitate de consilier comunicare online al Primarului municipiului Cluj-Napoca Emil Boc. Diana este de asemenea noul purtător de cuvânt și coordonator al departamentului de comunicare al Capitalei Europene a Tineretului 2015 și știe ce oferă acest titlu Clujului nostru drag. Diana ne spune mai multe despre ce înseamnă pentru noi titlul de Capitală Europeană a Tineretului şi ce se va întâmpla anul acesta în Cluj.
La final, vom discuta cu reprezentanţii TIFF, Electric Castle, TiMAF, Jazz in the park, Delahoya şi FISC despre strategia pe termen lung, ce resurse trebuie să aloci pentru construirea şi dezvoltarea unei comunităţi, dar şi despre dificultăţi întâmpinate sau avantajele unui festival la Cluj.
Sperăm că ţi-am stârnit curiozitatea 🙂 Ne vedem pe 7 februarie la Clădirea Casino.
PARTENERI
Donau Invest / Heineken / Restaurant Tokyo / Captain Bean / Daisler Print House / Chic Ville / Lemnul Verde / SamMills Distribution / IAA Young Professionals Cluj