Nocturna Regala @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Nocturna Regala @ Cluj Hub

by | Jan 29, 2015 | Articole

La lăsarea serii, surle și trâmbițe vestesc cu ecou. Covorul roșu se întinde, invitând pașii să calce ușurel, către porțile deschise. O lume întreagă își ține răsuflarea… pentru că, în seara aceasta, ne simțim cu toții regește!

La Nocturna Regală din 31 ianuarie, începând cu orele 18:00, la Cluj Hub, vii alături de cei de la Incubator 107 Cluj și devii rege sau regină pentru o seară. Fără sceptre, fără coroane, dar cu muzică și voie bună, întâmpinăm împreună gerul lui februarie cu o atitudine… princiară!

– învățăm cum să ne aranjăm locuința sau biroul, cu Cristina Blaj;

– ne amintim că și prietenii noștri fără grai suferă și, deși ne este greu să-i înțelegem, trebuie să știm cum să le acordăm primul ajutor – ne învață Florin Cumpănașu;

– ne mândrim cu viitoarele accesorii din piese de ceas, construite cu migală sub îndrumarea Marcelei Man;

– pentru că martie nu e departe, Cristina Juc ne arată cum să ne facem singuri mărțișoare;

– după atâta osteneală creativă, Alex Molnar ne explică despre cum să ne simplificăm… viața;

– Ioachim Câmpean ne arată cum putem să ne gestionăm mai ușor și mai eficient finanțele;

– fiindcă până și altețele regale au nevoie să facă impresie bună, Gabriel Armean ne face o introducere în marketing;

– pentru relaxare și stil, Puiu Crișan Bucur aduce încântare papilelor noastre gustative și ne destăinuie arta degustării vinului.

Vă așteptăm nu supuși, ci dornici să vă îndeplinim capricii precum: curiozitatea, dorința de a învăța, setea de cunoaștere și cheful de prieteni noi. Vom avea bucate alese pe masă, dar sunteți încurajați să aduceți și voi ce vă mai poftește inima!

Și nu uitați, Casa Regală a Incubatorului, ca și obrazul subțire, cu cheltuială se ține. Acceptăm cu plecăciuni 20 de galbeni pentru candelabre, ospăț și ținutele de gală!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!