ADDO’s Conspiracy: YOON

Home $ Party $ ADDO’s Conspiracy: YOON

by | Feb 4, 2015 | Party

ADDO’s Conspiracy: YOON

Derulăm o nouă serie de petreceri în care al nostru ADDO aduce în faţa publicului clujean nume importante de pe scena muzicii house & techno. Pregătiţi-vă să fiţi impresionaţi de portofoliul artistic al lui ADDO, acest “curator” al muzicii bune.

Yoon se prezintă pe 21 februarie la Boiler Club în varianta DJ set. Yoon este duo-ul autohton format din Ionuț Mohra și Victor Mihăilescu în 2009.

Cand s-au cunoscut, Victor era proaspăt absolvent al colegiului de sunet Alchemea din Londra și avea în palmares piese lansate sub numele Victor M și Platonic Scale. Mohra a adus experiența live, fiind membru al mai multor trupe ca vocalist și clarinetist. Primele sale piese au fost punctul de pornire pentru Yoon.

Amândoi au evoluat ca DJi abordând diverse stiluri. În seturile lui Victor predomină soundul electro-techno în timp ce în ale lui Ionuț erau marcate de drum & bass și breakbeat. Diversitatea muzicală a funcționat ca un atu. Împreună încearcă rețete noi de muzică electronică îmbinată cu elemente acustice, iar explorarea are ca rezultat de la piese de club, la chillout.
2012 a fost un an prolific pentru Yoon în formula live, aceștia împărțind scena cu artiști precum Apparat, Armin Van Buuren, Parov Stelar sau Chicane.

Cel mai recent material de studio, “EP 1”, a fost lansat pe 26 ianuarie 2015 la Junkdog Records. Acesta a primit sprijin de la Sister Bliss și Rollo Armstrong, producători Faithless, dar și din partea unor DJi ca Gabriel Ananda și Jody Wisternoff, care au remixat single-ul “Boundaries”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!