#Reactor - Program Februarie 2015 - Evenimente din Cluj Napoca
Concerte, Spectacole, Teatru

#Reactor – Program Februarie 2015

La Reactor, ca și prin alte părți, dezmorțeala e acum aproape completă și încep chiar să apară gânduri timide despre primăvară. Se zice că nimănui nu-i place februarie, dar noi credem că multe lucruri bune se pot întâmpla chiar și într-o lună scurtă și friguroasă. Spectacole de teatru sau de improvizație, un concert și un vernisaj – sunt propunerile Reactor de creație și experiment pentru combătut melancolia.

Luna începe cu o producție care a mai putut fi văzută la Reactor, Foc de Voie, dar care se va juca, de data aceasta, în cadrul evenimentului Ziua Roșiei Montane, și va avea intrare liberă. Weekendul următor este unul… romantic – pentru că este Valentine’s Day, și nu spunem nu unei ocazii să vorbim despre iubire. Sâmbătă, cei din În 4D se iubesc mai în joacă, mai în serios, dar cu siguranță, ca în filme. Duminică, băieții de la Just Push Play improvizează pe tema dragostei în două spectacole consecutive (pentru că nu poți avea niciodată prea mult din ce e bun). Al treilea sfârșit de săptămână al lunii e stăpânit de cele două spectacole marca Reciproca, Poker și 9 din 10, despre persoană, personalitate și personaj, despre frici și probleme contemporane. Februarie se încheie cu un mix de evenimente: vernisajul expoziției Rout/e a lui Matei Toșa deschide seria în seara de vineri, fiind urmat, sâmbătă, de one woman show-ul Imperiul șoptit de Turandot – povestea unei femei nemuritoare. Concertul 3 o’clock pune punct celei mai scurte luni, în ritmuri de swing, blues, boogie și bossa.

Duminică, 8 februarie, ora 19:00
FOC DE VOIE
O poveste dintotdeauna
KILLED BY FRIENDLY FIRE
A never-ending story
de Ștefana și Ioan Pop-Curșeu

Sâmbătă, 14 februarie, ora 19:00
ÎN 4D
de Alexa Băcanu
spectacol de teatru

Duminică, 15 februarie, ora 19:00 și ora 21:00
JUST PUSH PLAY
spectacol de improvizaţie

Vineri, 20 februarie, ora 19:00
POKER
după romanele Poker și Poker. Black Glass de Bogdan Coșa
spectacol de teatru

Sâmbătă, 21 februarie, ora 19:00
9 DIN 10
spectacol de teatru

Joi, 26 februarie, ora 19:00
ROUT/E
Vernisaj

Dezordinea(rout) și parcursul (route) unor drumuri care pot fi traversate.

Vineri, 27 februarie, ora 19:00
IMPERIUL ȘOPTIT DE TURANDOT
adaptare după texte de Gozzi, Schiller, Adami şi Simoni, Camus
One-woman show

Sâmbătă, 28 februarie, ora 19:00
3 O’CLOCK
Concert

Cu: Nicole David, Lina Bakutayan, Andreea Alexievici
Chitară: Marian Bălan

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.