Memorain / Floatin Worlds @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Memorain / Floatin Worlds @ Irish & Music Pub

by | Feb 9, 2015 | Articole

MEMORAIN (speed thrash metal/Atena)
O excelenta trupa greceasca care stie sa stinga setea de thrash metal! Cu 16 ani in spate, in care s-au cules roadele unor colaborari de senzatie (James Murphy – ex-Testament, Obituary si Death, Nick Menza – ex-Megadeth si Jeff Waters – Annihilator fiind printre numele grele cu care Memorain a lucrat), formatia porneste in 2015 in turneul de lansare a celui de-al saselea album, “Zero Hour”! Iar pe 2 martie ii vom vedea pentru prima data la Cluj-Napoca.

FLOATING WORLDS (melodic metal/Atena)
Intr-o seara de metale grele Floating Worlds va insemna cu siguranta sarea si piperul unei nopti memorabile. Desi cu 17 ani de activitate, Floating Worlds a lansat doar doua albume, din cauza deselor schimbari de componenta. Totusi in 2015 formatia porneste in primul ei turneu european, ceea ce vom vedea pe 2 martie la Irish Music Pub fiind o sinteza originala de melodic metal, progressive si… soundtrack rock!

Pret bilet: 15 lei

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!