S*NOVA @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ S*NOVA @ Sala Polivalentă

by | Feb 15, 2015 | Party

S*NOVA | concept launch

Marco Carola
Pan-Pot
K!D Chriss
Mihigh

Începând de marţi (24 Feb) vor fi disponibile spre vânzare un număr limitat de bilete în avans la preţul de 45 RON.
Puteti achiziţiona bilete în avans din următoarele locații:
. U-Man – Iulius Mall / 0364 889387
. OutWear – Str. Universitatii nr. 1 / 0264 406120
. Beams – Str Piezisa nr. 28 / 0364 410400
. Club Midi – Bogdan 0752 238 780 / Alin 0752 238787

La intrare pretul va fi de 65 lei.

Cu un portofoliu consistent de petreceri memorabile, Sunrise şi Club Midi şi-au propus să creeze un şir de evenimente care să aducă în faţa publicului din inima Transilvaniei cele mai importante “stele” ale muzicii electronice internaţionale, care vor străluci, la maximul de potenţial, într-o explozie de lumini şi vizualuri special combinate cu un amestec de minimal techno napoletan şi beat-uri de techno experimental, aduse din inima capitalei muzicii techno – Berlin – într-un maraton de multe ore care te va ţine în priză până dimineaţa.
Invitaţii speciali ai celei dintâi ediţii sunt Marco Carola şi Pan-Pot, ce vor mixa dupa un warm-up asigurat de rezidenţii clubului Midi: K!D Chriss & Mihigh.

Ne dăm întâlnire pe 6 martie la Sala Polivalentă pentru a fi martori ai unui fenomen astro-fonic unic în Romania!

Creatorul labelului Music On – Marco Carola – este un ambasador mondial al techno-ului. Marco a contribuit la dezvoltarea scenei electronice încă de la începutul anilor ’90, iar peste douăzeci de ani mai târziu, el este în continuare unul dintre cei mai respectaţi reprezentanţi ai scenei techno.

În ultimii ani, cei doi berlinezi de la PAN-POT au colindat lumea în lung şi în lat cu set-uri memorabile la festivaluri celebre precum Awakenings, ADE, Timewarp, fiind în acelaşi timp ‘highlight’-ul incontestabil din line-up-ul celebrelor Mobilee Rooftop Parties de la Sonar Festival Barcelona.

K.D.Chriss a pus bazele proiectului “Club Midi” împreună cu Mihigh. A împărţit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge şi mulţi alţii.
Mihigh este un adept al sunetelor obscure, nonconformiste şi hipnotice, acestea alcătuind un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. De primit cu urechile ciulite şi picioarele în mişcare.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Lig” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii sunt: Mădălina Gârba si Elena Cosmina.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!