Edge Academy – Courses for creative minds

Home $ Știri Cluj $ Edge Academy – Courses for creative minds

by | Feb 18, 2015 | Știri Cluj

A treia serie a cursurilor Edge Academy își așteaptă cursanții începând cu 7 martie într-o locație din centrul Clujului.

Ca alternativă a cursurilor teoretice, Edge Academy le propune participanților workshopuri cu o importantă componentă practică, susținute de profesioniști în domeniu. Oferta primăverii cuprinde următoarele cursuri: 2D Animation, WEB + UI Design, Film Making, Digital Illustration și Visual Exploration, care le îmbină pe toate cele de mai sus.

Trainerii sunt persoane cu experiență în domeniu de câțiva ani de zile, pasionați de ceea ce fac.

Pe scurt, ce înseamnă fiecare curs:
2D Animation
Participanții la acest curs vor învăța tehnicile de culise ale animației 2D. La începutul cursului se va face o scurtă istorie a animației, continuând cu crearea unei animații bazate pe sunet, iar în ultimul curs fiecare participant va crea propriul său personaj animat.

WEB + UI Design
Participanții vor învăța practici prin care să poată înțelege mai bine nevoile unui utilizator pentru ca apoi să poată dezvolta wireframe-uri și interfețe vizuale care să ofere o experiență plăcută utilizatorului.

Film Making
Participanții vor fi ghidați prin experiența de a crea un scurt metraj. Vor învăța cum se construiește firul narativ al unei povești și care sunt tehnicile de editare pe care le pot utiliza pentru a reda mesajul cât mai convingător. Se va filma, se va povesti și se va edita, în așa fel încât la final fiecare să aibă experiența creări unui scurt metraj.

Digital Illustration
Participantii vor învăța cum să găsească sau cum să-și ascută ideile și cum să le transforme în ilustrații. În consecință, vor schița pe hârtie, vor deprinde metode de dezvoltare a conceptului, vor crea concepte de ilustrație și vor pune în practică tot ce știu despre compoziție, iar la final vor dezvolta totul digital.
La sfârșitul cursurilor, vor merge acasă cu ilustrații semnate de ei.

De asemenea, până în 19 februarie, participanții care fac plata integrală a cursurilor beneficiază de o reducere de 10% pentru fiecare curs.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!