Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, vine la Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, vine la Cluj-Napoca

by | Feb 18, 2015 | Știri Cluj

Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch și CrunchBase, sosește în România pentru o serie de trei workshop-uri, dedicate antreprenorilor, startup-urilor și profesoniștilor din PR.

Rat Labs și Spherik Accelerator din Liberty Technology Park Cluj îl aduc în România, pentru prima dată, pe Jonathan Shieber. Pe 3 martie, Jon Shieber va vorbi în fața publicului din Cluj, iar pe 5 și 6 martie va sosi la București, pentru două conferințe. Prima va fi dedicată antreprenorilor și startup-urilor, dar și studenților, în timp ce a doua este dedicate agențiilor de comunicare și publicitate.

“E o oportunitate perfectă pentru ca România să iasă în evidență și să-și crească vizibilitatea, atunci când vorbim de presa internațională de tehnologie. Startup-urile și hub-urile vor avea șansa să discute direct cu un senior de la TechCrunch și, poate, vom avea șansa să deschidem drumul către viitoare articole despre România și companiile locale”, a declarat Bogdan Savonea, fondator Rat Labs și The Pole Society.

La workshop-ul lui Jonathan veți putea învăța criteriile pe care se bazează publicațiile mari din străinătate atunci când își aleg subiectele și cum ar putea folosi un startup sau o agenție astfel de articole pentru a iniția o discuție cu potențiali investitori.

Jonathan Shieber este senior editor TechCrunch și CrunchBase. Înainte de acest moment, a fost senior reporter la Dow Jones & Co, scriind despre investiții private, piața de capital și tehnologie verde în New York și Shanghai.

După ce a ajuns în echipa TechCrunch și CrunchBase, Jonathan a avut misiunea de a identifica semnalele din piață și a observa încotro se îndreaptă investițiile private. “Trebuie să le găsim prin zgomotul zilnic al anunțurilor, al lansărilor, actualizărilor și achizițiilor”, a declarat Jonathan.

Primul eveniment din turul românesc al lui Shieber va avea loc la Cluj, la Spherik Accelerator în cadrul Liberty Technology Park Cluj. Deoarece Cluj devine un hub vestic pentru România, aducerea unui senior editor TechCrunch pentru un workshop în acest oraș a fost o alegere ușoară pentru echipa Rat Labs.

Conferința va fi împărțită în două momente. În prima oră, Jon va vorbi despre cum să comunici cu presa internațională și cum să fii un maestru al e-mail-ului.

De asemenea, audiența va afla de cazuri de succes și de pitch-uri nereușite.

În a doua parte, Jon va organiza sesiuni “one on one” cu audiența, care va avea posibilitatea să pitchuiască o idee sau un startup către jurnalistul TechCrunch.

Evenimentul va avea loc in Liberty Event Venue din cadrul Liberty Technology Park Cluj. Spațiul cuprinde o sală de conferințe și o sală de întâlniri mai restrânse. Sala de conferințe are o capacitate de 150 de locuri și un spațiu total de 170 mp. Este prevăzută cu toate facilitățile necesare: sistem de sunet, microfoane, video proiector precum și o zonă de networking și coffee break. Sala de întâlniri este prevăzută cu o masă oferind o capacitate de 16 locuri și un spațiu de 34 mp.

“Spherik Accelerator este mândru să găzduiască un asemenea eveniment, care nu numai că aduce în România un lider de opinie din domeniul tehnologiei și antreprenoriatului, dar ajută și la dezvoltarea Clujului și la afișarea sa ca un centru antreprenorial în devenire. Pitching-ul și comunicarea sunt, de multe ori, provocări dificile pentru antreprenorii români. Spherik a creat numeroase workshop-uri și resurse pentru a ajuta echipele de antreprenori să-și dezvolte asemenea capacități. Suntem extrem de mulțumiți să găzduim acest workshop excepțional și ne dorim sa aibă un impact cât mai puternic in comunitate”, a spus Jennifer Austin, managing director la Spherik.

Biletele costă 99 de euro până pe 19 februarie, în regim Early Bird. După această dată, vor putea fi cumpărate cu 150 de euro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!