Târgul de Cariere la ediția cu numărul 100

Home $ Știri Cluj $ Târgul de Cariere la ediția cu numărul 100

by | Feb 18, 2015 | Știri Cluj

Târgul de Cariere anunță două noi ediții la Cluj, una dedicată industriei de IT și una cu caracter generalist, cu oferte de joburi și internship-uri în toate domeniile. Evenimentele vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților în perioada 12-15 mai, în prezența a circa 70 de angajatori și a cel puțin 7.500 de tineri candidați, cu și fără experiență de muncă.

În această primăvară Târgul de Cariere sărbătorește realizarea a 100 de ediții de la înființarea TdC. Aniversarea va fi marcată prin evenimente speciale la Cluj, de unde a pornit Târgul de Cariere în 2006 și unde au avut loc 24 dintre cele 100 de ediții ale evenimentului.

Pe targuldecariere.ro sunt deja anunțate primele companii confirmate. Participanților consacrați de la TdC Cluj, între care companiile Accenture, Accesa, Bombardier, Bosch, Emerson, E.ON România, Evalueserve, EXL Service, Garmin, ISDC, Lugera, msg systems, Office Depot, Siemens, Steelcase, Sykes, Telenav, Terapia Ranbaxy, Thomsons sau Wayfare li s-au alăturat deja, pentru edițiile din această primăvară a evenimentului, mai multe companii aflate în premieră la Târgul de Cariere, precum Intacct Development sau Ve Interactive, dar și companii din afara Clujului: ContiTech Fluid Automotive România sau Univeral Alloy Corporation din Baia Mare.

Târgurile de Cariere de la Cluj vor găzdui, în premieră, mai multe evenimente speciale, unele pe teme sociale și de educație – evenimente dedicate Capitalei Europene a Tineretului și aniversării a 100 de ediții de la înființarea TdC, precum și evenimente dedicate industriei de IT. Dintre acestea din urmă amintim competiția de programare contracronometru Speed Coding Challenge, la startul căreia sunt așteptați să se înscrie 100 de clujeni.

Pentru această primăvară Târgul de Cariere și-a propus să depășească ținta de 1.500 de oportunități de carieră oferite la TdC. „La TdC așteptăm cel puțin 7.500 de clujeni, cărora le-am pregătit o campanie complexă de informare, derulată cu ajutorul partenerilor noștri și printr-o multitudine de canale: presă scrisă, radio, TV, online, outdoor, promovare în campus, în spațiile publice și comerciale”, spun organizatorii.

„Companiile cu care lucrăm ne spun an de an că mulți dintre candidați vin nepregătiți la eveniment și având așteptări nerealiste în privința carierei lor. De aceea, ținând cont de raportul de 1.500 de joburi la 7.500 de candidați pe care ne propunem să-l avem la TdC – și care e mult mai bun pentru candidați decât cel de pe piața clasică a forței de muncă, ne-am propus, prin această campanie de informare în privința oportunităților de pe piață și a modalităților de a te pregăti pentru carieră, să venim în sprijinul celor care se pregătesc pentru întâlnirea cu angajatorii”, declară managerul TdC.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!