Cariere in IT

Home $ Articole $ Cariere in IT

by | Feb 20, 2015 | Articole

A 4-a ediție a târgului CariereInIT va avea loc în perioada 3-5 martie 2015 la sediul Facultății de Științe Economice și Gestiune Afacerilor (FSEGA).

Societatea Hermes, organizația studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca vă invită să luați parte la 3 zile pline de evenimete și oportunități de carieră oferite de companiile participante.

La acest eveniment vor participa companii de renume pe piața IT din Cluj-Napoca, care își vor prezenta oferta de angajare doritorilor. Acestea pot consta în intershipuri plătite, posturi full-time sau part-time pentru studenți și absolvenți.

În data de 3 martie târgul va începe cu prezentări de companii începând cu ora 14:00, urmând ca în zilele de 4 și 5 martie să aibă loc zilele de stand între orele 9:00 și 15:00.

În plus, pentru participanții care depun un CV listat la cel puțin o companie există șansa de a câștiga prin tragere la sorți o tabletă Android oferită de organizatori.

Proiectul CariereInIT este organizat în fiecare primăvară și se adresează tinerilor talentați care își doresc un start în cariera profesională.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!