Lights Out! @ Studio 26

Home $ Articole $ Lights Out! @ Studio 26

by | Feb 21, 2015 | Articole

Sub denumirea de ‘O seara cu…’, Studio 26 propune un concept nou de evenimente. Concertele sunt la moda acum, avem Event Hall-uri si festivale. Dar in Studio vrem sa exploram un pic mai mult artistii, sa ii cunoastem mai personal, sa vedem ce ii inspira in viata lor de zi cu zi si in creatiile muzicale, sa vedem ce le place si ce nu, ce asculta atunci cand nu canta sau ce canta la dus.

Urmatorii la microfon sunt Lights Out!, trupa ce are nevoie de putina prezentare, ajunge sa spunem ca sunt pariul Sunete pentru 2015. In Studio vor sustine un concert intim, iar numarul de locuri e limitat.

Cover: 15 lei

Cei 4 membri ai trupei Lights Out (Teodora Retegan – voce şi clape, Andrei Sîncrăian – chitare, Oana Pop – tobe, sample pad şi Andrei Bobiş – chitare, kalimba) şi-au urmărit visele stereo din 2010, an în care au lansat primul lor demo, intitulat “Inside Out”.
2 ani mai târziu, după concerte deschise pentru nume precum We Have Band, O. Children, Chew Lips sau excepţionalii români de la The MOOoD, The Mono Jacks, The Amsterdams sau Snails, au lansat “EOD”, primul single extras de pe discul de debut al trupei, “Patience” (EP lansat în aprilie 2012). Primul lor clip, realizat pentru piesa “Mirror” (http://www.youtube.com/watch?v=hEP7WKg6N6k), desemnată de blogul de muzică No.3 drept cea mai bună piesă românească a lui 2012, i-a urcat pe locul 3 la concursul internaţional RØDE Rocks, în faţa a peste 500 de participanţi din 40 de ţări din întreaga lume.
In 2014 Lights Out lanseaza un nou single numit Nepal. Cu această nouă încercare, Lights Out se reinventează încă o dată. O piesă atmosferică, exuberantă, punctată de detalii electronice, “Nepal” este cea mai sinceră, frumoasă, adictivă piesă a trupei.
Ultimul single Chamois a fost de asemenea lansat recent.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!