Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii Expo Mineralia

Home $ Articole $ Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii Expo Mineralia

by | Feb 23, 2015 | Articole

O nouă ediţie a Târgului Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPO MINERALIA, care sărbătoreşte venirea primăverii, îi aşteaptă pe clujeni, de mâine, la IULIUS MALL. Vor putea să aleagă mărţişoare inedite sau cadouri deosebite pentru persoanele dragi din viaţa lor.

De marţi până duminică, în perioada 24 februarie – 1 martie 2015, clienţii IULIUS MALL sunt invitaţi săcompleteze sesiunile de cumpărături cu un târg de bijuterii şi accesorii din pietre preţioase şi semipreţioase. Această ediţie a Târgului Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPO MINERALIA, organizată la parterul mall-ului, este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. Clienţii IULIUS MALL vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, ideale pentru a fi dăruite persoanelor dragi de Mărţişor. În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a EXPO MINERALIA este şi un briliant deosebit, provenit din Munţii Urali.

Cei care se pregătesc pentru Ziua Femeii vor găsi la târg peste 150.000 de articole, realizate din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, aduse din 50 de ţări ale lumii. Cunoscătorii vor găsi şi piese rare, cum ar fi spinelul roşu, nenumărate rubine, safire şi diamante, cu ajutorul cărora vor reuşi să le surprindă pe femeile din viaţa lor. Clienţii pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi tipurilor de personalitate sau cum pot influenţa starea de sănătate, astfel încât să aleagă darul potrivit. La târg sunt prezentate şi decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!