The Score Band @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ The Score Band @ Flying Circus Pub

by | Feb 27, 2015 | Articole

Flying Circus Pub va fi gazda unui eveniment de fundraising pentru sustinerea initiatorilor Festivalului de cultura urbana CooltUrban, Asociatia Transylvania.Youth.Culture.

Pe scena vor urca cei de la The Score Band, o trupa tanara, cunoscuta pentru concertele live in care interpreteaza cover-uri dupa cele mai iubite piese, intr-o maiera proprie (reggae, rock si alte genuri).

The Score Band este compusa din:
Marius Goie – vocal, rythm guitar;
Adrian Ghisan – lead guitar, backing vocal;
Sebastian Arvai – percutie, backing vocal;
Adrian Bologa – bass, backing vocal.

Încasările obţinute din vânzarea biletelor de intrare vor fi donate Asociatiei T.Y.C si directionate exclusiv organizarii Festivalului CooltUrban.

Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Transylvania.Youth.Culture este o organizatie nonprofit Clujeana ce isi propune sa descopere, sa promoveze si sa valorifice potentialul tinerilor in domenii precum arta, cultura, antreprenoriat si implicare activa in viata comunitatii. In sfera cultural-artistica, T.Y.C este initiatorul proiectului CooltUrban, un concept de festival de cultura urbana inedit in Cluj-Napoca. Proiectul, demarat in anul 2014, reuneste tineri talentati in domenii precum muzica, dans, arte plastice si sporturi urbane, oferindu-le o platforma de exprimare pentru stimularea creativitatii, dar si cresterea vizibilitatii acestora in fata publicului larg.
In anul 2015, ca membru al Federatiei SHARE, Asociatia Transylvania.Youth.Culture este unul dintre promotorii culturii in randul tinerilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!