C-Block @ Club NOA

Home $ Party $ C-Block @ Club NOA

by | Mar 1, 2015 | Party

Retro-Spection
C-Block

Residents: DJ PAPPA.M. & MC Dylma
Light Jockey: ALPAR SHINEMAN
Video Effects: LUCKY STAR
Animation dance: NOA’S ANGELS

Pret bilet: 30 lei pana in data de 15.03.2015 si 50 lei in ziua concertului (16.03.2015)
Biletele se pot achiztiona la caseria clubului conform urmatorului orar:
– L- V: 12:00 – 20:00
– in zilele de club: Luni, Joi, Vineri, Sambata: 22:00 – 05:00

C-Block este o trupa germană de hip hop, fondată în 1995 de către producătorii de muzică Frank Müller, Buchmann Ulrich și Jörg Wagner. Trupa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes din istoria culturii europene de hip hop si eurodance.
Single-ul lor de debut a fost „Shake Dat Azz”,o colaborare cu rapper din Chicago, A.K.-S.W.I.F.T. in 1996. Cel mai mare hit al lor a fost “So Strung Out”, featuring cu Raquel Gomez-Rey, dar au mai urmat si altele.
Au adunat milioande de fani din 1996 pana astazi, cand ii putem vedea din nou pe scena, la club NOA. De asemenea printre hit-urile fredonate si astazi se numara Time Is Ticking Away, Summertime, Broken Wings sau Keep Movin. C-Block a fost una dintre cele mai cunoscute trupe de hip hop din Europa în anii 1990, alături de Down Low și Nana.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/0mn” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!